In memoriam Giani Glont

image

Acum doi ani, in 2014, aflam ca Giani a plecat si scriam:
“O seara trista….am primit o veste tulburatoare. Giani, un motociclist tare drag, a plecat dintre noi….Acum cateva saptamani am stat la masa impreuna si el ne povestea ce s-a mai intamplat de cand nu ne-am vazut. Nu stiu daca era fericit insa mereu il vedeam zambind…..avea puterea de a zambi si cand era suparat sau obosit. Punea mult suflet in motociclism si se implicase in Road Wolves. Il priveam cum calarea mandru o splendoare de Honda Goldwing. Mergea la toate intrunirile la care putea, era popular si cunostea pe toata lumea.
     Ma bucur ca lumina din ochii lui nu s-a stins cat timp era in sea. Un accident de munca i-a curmat povestea. Brusc…….Ne-a lasat brusc. Sper sa nu fi suferit….nu merita sa fi suferit. La fiecare intrunire voi spera ca il vad la intrare, calare cum isi primeste bratara si paharelul de rachiu dupa care ni se alatura vesel si zambitor.
    Somn usor Giani! Sper ca acolo unde esti tu acum sa aiba motoare. Numai noi stim cat de tristi am fi daca acolo unde ne-om duce cand plecam de aici, nu am avea ce sa calarim. Nu vrem sa traim vesnic dar vrem sa calarim motoare pana cand ni se inchid ochii. Nu vreau sa fiu batran si sa nu ma pot urca pe motor. Nu vreau sa imi fie dor sa fiu calare. Giani ne-a parasit si poate acum are parte de un drum virajat acolo unde e el, poate alti bikeri sunt cu el, poate merg in grup si se bucura de peisaj si poate o pun de un MC numit Heaven Riders, un MC in care suntem cu toti prospecti pana cand parasim aceasta lume dupa care devenim membrii cu drepturi depline.
   Drum bun Giani! Asfalt uscat si…..(stii tu continuarea ;)) Ne vedem acolo!”

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.