Pinot Noir- Macin

image

Pinot Noir-ul de la Alcovin Macin este un vin din struguri culesi la maturitate deplina si acest lucru se simte cu adevarat in vin.
   Culoarea rubinie, gustul rotund si catifelat ce da o senzatie de plinatate olfactiva insotita de notele de fructe de padure coapte, te fac sa te simti ca adulmeci un borcan cu gem gros de mure si afine. O adevarata revolutie olfactivo-gustativa.
    Mi-a fost greu sa il asociez cu ceva si m-am bucurat de acest vin simplu, fara acompaniament culinar pentru a simti fiecare nota de parfum.
    Datorita alegerii foarte bune a momentului la care a fost cules si a intregului proces de vinificatie atent controlat (asa cum se intampla doar la micii producatori), ne putem bucura de un vin excelent, un vin ce ar primi medalii la concursurile nationale si internationale asa cu s-a intamplat si in cazul lui Renatus, o alta capodopera creata de oenologii de la Alcovin Macin Curtea Regala. Un colectiv de oameni indragostiti de vin, de la cei care culeg strugurii, pana la chimisti si tehnologi de productie. Oameni frumosi pe cate ti-e drag sa ii cunosti.
Nu ratati Tres Rosae de la aceeasi casa de vinuri.

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.